Naar welke landen verstuurt BALA look?

Wij verzenden momenteel alleen naar adressen in Nederland & België. Wil jij graag iets uit onze webshop kopen en versturen naar het buitenland? Laat het ons weten via info@balalook.nl

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het soort en aantal producten dat besteld wordt. Voor brievenbuspost in Nederland reken wij €3,95 en voor pakketpost €5,95. Voor verzending buiten Nederland reken wij €9,80 verzendkosten. Bestellingen boven de €75 worden gratis verzonden in Nederland en boven de €100 gratis in Europa.

Van tijd tot tijd hebben wij acties met gratis verzendkosten. Tijdens deze acties worden de verzendkosten niet in rekening gebracht of van het totaalbedrag afgehaald door middel van het invoeren van een kortingscode. Het is je eigen verantwoordelijkheid om er op te letten welke methode er gebruikt wordt.

Hoelang duurt het voor ik mijn bestelling in huis heb?

Wij doen ons uiterste best om bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur zijn geplaatst de volgende dag te verzenden.

Bij pakket levering ontvang je van ons een track & trace code zodat je je pakket kunt volgen.

Gedurende de uitverkoop, rondom de feestdagen en tijdens andere acties kan het echter voorkomen dat leveringen iets langer duren, maar wij zullen je hiervan altijd op de hoogte brengen.

Hoe volg ik mijn bestelling?

Of een bestelling is te volgen is afhankelijk van de gekozen verzendmethode. Indien er gekozen is voor een methode waarbij track&trace wordt ondersteund dan kan je de bestelling volgen door middel van deze code. In dit geval ontvang je van ons een e-mail met de benodigde gegevens en een link naar de site van de vervoerder.

Brievenbuspakketjes kunnen niet worden gevolgd, hier kan ook geen statusupdate van worden gegeven.